A polgári szertartás az, amikor a család és a barátok, ismerősök előtt kimondjátok egymásnak az igent. Az első lépés mindig a házassági anyakönyvvezető kell, hogy legyen, utána jöhet a szertartásvezető.


De ha az anyakönyvvezetőnél már voltatok, akkor mégis miért kellene minket is felkérnetek?

Például:


A házassági anyakönyvvezetőnek, nem csak az a feladata, hogy párokat adjon össze, hanem sok más önkormányzati feladat is rá hárul. Érthető hát, hogy nem tud minden párnak egyéni, a történetükkel átszőtt szertartást tartani. Van egy-két sablonszövege és minden párnak azt adja elő.


Ezzel szemben, nekünk, szertartásvezetőknek pont az a feladatunk, hogy az általatok választott időben és helyszínen, rendezetten, kedvesen, mosolygósan megjelenjünk, és a rólatok írt szöveggel egy felejthetetlen szertartást nyújtsunk.


Dóri és Andi
Bemutatkozó oldalukat megtalálod a nevükre, vagy a lenti widgetekre kattintva!

Sajnos még egy fontos érv áll a szertartásvezető fontossága mellett. Azért mondom, hogy sajnos, mert bár ne így lett volna. Bárcsak elkerülhette volna a világ, ezt a szomorú időszakot! A Covid-19, vagy más néven Korona-vírus miatt sok pár kényszerült arra a megoldásra, hogy maszkban, és csak a szülők jelenlétében mondja ki az igent és így nem volt alkalma megosztani örömét, boldogságát a család többi tagjával, barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal. De bármi is volt az ok, amiért úgy érzetétek, a polgári szertartást meg kell tartani, megtarthatjátok a lagzit később, és a szertartásvezető által nyújtott szolgáltatással olyan élményt nyújthattok vendégeiteknek, hogy úgy fogják érezni, ez az a pillanat, amikor először tesztek egymásnak fogadalmat! Pont ez a szakmánk, ettől lesz a szertartásvezető,JÓ! szertartásvezető, hogy megtudja ismételtetni, vagy épp feltudja fokozni azokat az érzéseket, gyönyörű pillanatokat, amelyről nélküle más, a vendégeitek, szeretteitek lemaradtak volna. Ezt a tudást szeretnénk nektek átadni! Ezekkel a pillanatokkal szeretnénk titeket gazdagítani!

Egyéb szolgáltatásainkat itt találod: www.dandelioneskuvo.hu